”Olemme uskollinen, luotettava ja läsnäoleva. Koiran ja koiranomistajan liikuntaan kannustava ystävä.”

Kaikki brändimme keskittyvät edistämään koiran liikunnallista hyvinvointia. Haluamme tarjota laadukkaita, kotimaisia tuotteita ja palveluita koiraystävillemme. Tehtävämme on tukea koiran ja koiranomistajan välistä suhdetta niin liikkumiseen liittyvissä ongelmissa kuin tärkeissä yhteisissä hetkissä. Asiantuntijuutemme koiran liikunnallisiin haasteisiin on syntynyt pitkän kokemuksen, erilaisten koulutuksien sekä koirien fysioterapiaan erikoistumisen kautta.

Arvomme

Uskollisuutemme näkyy, kun katsomme silmiin. Auttaminen, rehellisyys ja aitous näkyvät kaikissa kohtaamisissamme.

Läsnäolomme on herkällä korvalla kuuntelemista, joka auttaa meitä saavuttamaan yhteisen asiakaslähtöisen tavoitteen kaikessa toiminnassamme.

Luotettavuutemme on kehittämisen luu. Asiakkaamme ympäri maailmaa voivat luottaa Suomessa valmistettuihin, vastuullisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin sekä asiantuntevaan palveluun.

Brändimme

Koirakuntosali – edistää liikunnallisuutta!

Koirakuntosali edistää ja ylläpitää koiran hyvinvointia. Yksilöllinen ja kuntouttava hoito sisältää fysioterapiaa, hierontaa, laserhoitoa ja vesijumppaa. 

Taituki – tukea liikkumiseen!

Taituki-tuotteet parantavat koiran luonnollista liikkumista. Niveltuet soveltuvat lyhyt- ja pitkäaikaiseen käyttöön. Kaikki Taituet valmistetaan Suomessa.

Hunsvottila –
yhdessä hauskaa tekemistä!

Hunsvottilan koirapuisto aktivoi ja viihdyttää koiraperheitä ja ryhmiä.

Kodikkaat sisätilamme ovat vuokrattavissa kokoustilaksi ja tapahtumiin.