Vastuullisesti
valmistettu
Tampereella

Taituki niveltuet ovat vuosien suunnittelun tulos. Niveltuet valmistetaan käsityönä Tampereella. Tuet ovat valmistettu kestämään koira-arkea, käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja jäljitettäviä. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Haluamme, että suomalainen työ säilyttää vetovoimansa, että meillä kaikilla olisi töitä. Yrityksemme pyrkii jatkuvasti kasvamaan ja kansainvälistymään, jotta yhä useampi koira saisi apua Taituesta. 

 

Tuotteemme ovat kokonaan Suomessa valmistettuja

Moni koira on saanut apua liikkumiseen ja parantunut Taitukien avulla. Valmistamisen lisäksi huollamme ja korjaamme tukia toimipisteellämme. Vaihdamme tarvittaessa tarranauhat ja pehmusteet, jotta tuki kulkee ystäväsi mukana mahdollisimman pitkään.

Yrityksemme työllistää monipuolisesti erilaisia osaajia. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu eläinlääkäreitä, eläinfysioterapeutteja, koirahierojia ja lemmikkitarvikemyymälöitä. Uusia tuotteita kehittäessämme keräämme palautetta koiranomistajilta. Edistämme yhteistyöllä koirien hyvinvoinnin lisäksi omaa osaamistamme koirien hyväksi.