LUONNOLLINEN RATKAISU KOIRAN NIVELONGELMIIN

Mikä on Taituki?

What is Taituki?

Taituki eroaa lastoista ja tukisiteistä koska se

  • tukee jalkaa rajoittamatta normaalia liikerataa
  • kestää käytössä kuukaudesta toiseen
  • on helppo laittaa ja poistaa tarranauhojen avulla
  • pysyy hyvin paikallaan
  • on kestävä ja pestävä
  • sallii reippaankin liikunnan
  • ylläpitää lihasten ja nivelsiteiden luonnollista toimintaa

Taituki koiran ontuman hoidossa

Ontuminen on yleensä merkki kivusta joko ontuvassa jalassa tai joskus myös selässä (säteilykipu jalkaan). Ontuvan jalan erottaa muista jaloista helpoiten koiran seistessä: kipeä jalka on hieman edempänä, sivumpana tai ulkokierrossa verrattuna viereiseen jalkaan. Tarkista koiran tassun pohja tikkujen, havunneulasten tms. löytämiseksi. Jos tassun pohja on ehjä, mutta ontuminen jatkuu 2-4 päivää, kannattaa mennä eläinlääkärille selvittämään vaivan syy. Jos koira on hyvin kipeä ja ontuva yhtäkkiä, on yleensä syytä mennä lääkäriin mahdollisimman pian. Käytännössä ontumiseen on aina syy, mutta sen löytäminen onnistuu parhaiten asiantuntijan toimesta. Joskus tarvitaan myös röntgenkuvat selventämään tilannetta.

Kun vaiva on paikallistettu ja hoitomuodot selvillä, on oikea aika miettiä auttaisiko niveltuki. Ota yhteyttä mikäli sinulla on kysymyksiä sopivan tuen valinnasta tai siitä soveltuuko Taituki koirasi vamman hoitoon.

Vakuutusyhtiöt korvaavat Taituki-ortoosin yleensä silloin, kun sitä käytetään vamman jälkeiseen hoitoon.

Taituki tarjoaa ratkaisun useimpien nivelongelmien kuntoutukseen tai ennaltaehkäisyyn.

Parhaan mahdollisen kuntoutumisen kannalta on tärkeää säilyttää koiran liikuntakyky, jotta lihakset ja nivelsiteet eivät pääse surkastumaan. Taituki sallii koiran luontaisen liikkumisen, joten se mahdollistaa lihaksiston aktiivisen toiminnan ja turvaa samalla nivelen parantumista.

Taituki support
Taituki support
Taituki support
Taituki support
Sulje
×

Cart

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]