Osakeyhtiölaissa sanotaan, että yrityksen on tarkoitus tuottaa voittoa. Välillä se sitä tekeekin ja välillä ei. Jos oikeasti ajattelisi voiton tuottamista, ei kannattaisi tehdä tuotekehitystä, ei myydä pieniä eriä, ei tehdä yksittäiskappaleita, ei ehkä tehdä edes Suomessa. Meidän yrityksemme on lähtenyt paitsi halusta tuoda työtä Suomeen myös tarpeesta helpottaa koirien elämää ja tehdä siitä laadukasta. Voiton tuottamisen merkitystä näin yrittäjänä tulee pohdittua aina silloin, kun pitää maksaa laskuja ja rahat ovat vähissä.

Toiminnan ytimessä Nekalassa meillä on töissä ihmisiä (Silja, Niko, Eveliina, Henna ja Senni), joille on tärkeää saada päivä kulumaan mukavasti, olla samalla ahkeria ja auttaa koiria. Monesti yhdessä pohdimme mikä tuote olisi millekin koiralle hyödyllinen ja sopiva. Mietitään rodun ja sen raajojen kokoa ja pohditaan sitä mikä vamma on kyseessä, jotta onnistuisimme lähettämään juuri oikeanlaisen tuen. Kuntoutettavista koirista keskustelemme ja ideoimme sopivia hoitomuotoja, mietimme onko koira edistynyt hyvin, mitä pitäisi seuraavaksi tehdä. Koirakuntosali ei ole oikeastaan koskaan kiinni päiviä tai viikkoja, koska aina jollakin omistajalla ja koiralla on akuutti tilanne päällä ja niveltuki tai koiran hoito tarvitaan nopeasti.

Eilen saimme kirjeen Seinäjoelta Tuijalta.

Hei,

Soitin joulun välipäivinä, kun koirani mursi takajalkansa ja sain postitse siihen samantien oikein sopivan tuen. Bokseriuroksellani murtui metatarsaaliluu oikeasta takajalasta ja siihen eläinlääkäri suositteli nivellettyä tukea. Käytimme tuota tukea 6 vk aina ulkona ja välillä sisälläkin, jos oli vieraita tms.vaaraa, että Topu lähtee riehumaan. Koira oppi olemaan tuen kanssa hyvin ja tuki pysyi paikallaankin yllättävänkin hyvin. Kinnernivelen yläpuolella oleva jänne vähän moitti tiukkaa pakettia, mutta käytettiin siinä sitten lampaanvillaa pehmikkeenä. Lämmin kiitos teille, kun teette tällaisia apuvälineitä eläimille. Tuo tuki helpotti arkeamme todella paljon!

Lämmin kiitos Tuijalle. Me luemme toimistolla ääneen hyvät palautteet ja laitamme suklaarasian kiertämään. Taas jaksaa painaa hommia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *